2310 Class pdh negru
Rated 5/5 based on 1 customer reviews
Not a review - by
Scaun birou executiv 2310 Class negru - 1
  • Scaun birou executiv 2310 Class negru - 1
  • Scaun birou executiv 2310 Class negru - 2
  • Scaun birou executiv 2310 Class negru - 3
Scaun birou executiv 2310 Class negru - 1
Scaun birou executiv 2310 Class negru - 1 Scaun birou executiv 2310 Class negru - 2 Scaun birou executiv 2310 Class negru - 3

Scaun birou executiv 2310 Class negru

Modelul 2310 Class PDH are niște caracteristici conforme cu cele mai înalte standarde. Este vorba despre rezistență, confort și ergonomie.

 

Optiune deschidere colet

 

Plata ramburs la livrare

 

Suport telefonic - 0755 065 915

2024-04-26
2.458,01 RON
Cantitate
Disponibilitate In Stoc

Dimensiuni scaun 2310 Class PDH:

a) Înălțime scaun: 120-135 cm
b) Adâncime șezut: 49 cm
c) Înălțime șezut: 53-62 cm
d) Lățime scaun: 61 cm
e) Înălțime spătar: 71-77 cm
f) Lățime șezut: 49 cm
g) Diametru bază: 66 cm
h) Lățime spătar: 45 cmSiluetă distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou 2310 Class. Class dispune de un spătar înalt foarte comod cu suport lombar fix care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Pernele șezutului și ale spătarului sunt realizate din poliuretan injectat (nedeformabil în timp) oferind un suport confortabil feselor și șoldului dumneavoastră.

Alte detalii: scaun rotativ, mecanism sincron cu 2 manete, burete injectat, spătar mediu reglabil pe înălțime Up&Down, bază piramidală ALU lucios, role gumate autofrânante. Scaunul se poate tapița cu diverse materiale textile, piele ecologică sau piele naturală.
Greutate portantă: 120 kg.

Fabricăm scaune din 1992, am realizat o mulțime de prototipuri și studiem constant ergonomia scaunelor. Punem accent întotdeauna pe legătura dintre formă și funcționalitate cu scopul de a crea cele mai confortabile piese de mobilier. Acest produs de calitate este fabricat la Cluj – Napoca, Romania de 10 ani. Considerăm că este important ca scaunele să fie ușor de operat în timp ce suntem la birou și ne concentrăm pe sarcinile zilnice. Atunci când utilizatorii, nu pot face față ajustărilor complicat de operat rezultatul este că acele funcții de reglare nu sunt utilizate.

Standard: Mecanism SYN (cu două manete)

Mecanismul SYN este o variantă îmbunătățită, mai performantă decât mecanismul cu balans sau mecanismul ASYN și oferă utilizatorului posibilitatea de a se balansa sau de a bloca șezutul în multiple poziții. Mecanismule SYN oferă libertate de mișcare, ajustabilitate și o postură ergonomică corectă. Confortul și performanța sunt deosebit de strâns legate. Alte reglaje: reglarea înălțimii șezutului și a tensiunii de oscilație. Adecvat pentru scaune cu sezut și spătar independent. Actiunea de basculare sincronizată permite o postură corectă și confortabilă. Mecanismul SYN cu două manete oferă utilizatorului următoarele posibilități de reglare:
1. reglarea înălțimii șezutului (A)
2. blocarea șezutului în multiple poziții (B)
3. reglarea tensiunii de oscilație (M)

Standard: Brațe reglabile BR06 Black

Brațe reglabile vertical cu top din poliuretan moale și (confortabile la atingere). Brațele au o cursă de 70 mm. Structura brațelor interioară de susținere este din oțel.

Standard: Bază stea din aluminiu

Baza stea standard pentru acest model este din aluminiu și are o formă piramidală. Această bază este rezistentă și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 690 mm.

Standard: Role pentru Mochetă

Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 50 mm.

2310 Class pdh negru
20 Produse

Referinte specifice

Reviews

Scrieți-vă propria părere

Scaun birou executiv 2310 Class negru

Modelul 2310 Class PDH are niște caracteristici conforme cu cele mai înalte standarde. Este vorba despre rezistență, confort și ergonomie.

Scrieți-vă propria părere

8 alte produse in aceeasi categorie:

Not a review - by
InStock
Scaun birou executiv Vertigo PDH negru - 1
Scaun birou executiv Vertigo PDH negru - 1
    1.392,07 RON

    Scaun birou executiv Vertigo PDH negru

    vertigo pdh negru vertigo pdh negru

    Munca de birou nu a fost niciodată mai confortabilă! Perfect pentru organizații mari, Vertigo este un scaun ergonomic cu un design sofisticat și integrabil în orice spațiu de birou sau sală de conferință. Combinația mesh-ului cu diverse materiale textile îi dă scaunului un finisaj modern în timp ce lasă pielea să respire.

    Not a review - by
    InStock
    Scaun directorial Riva negru - 1
    Scaun directorial Riva negru - 1
      703,98 RON

      Scaun directorial Riva negru

      Riva negru Riva negru

      Fotoliul directorial Riva oferă confort sporit datorită mecanismului de reglare a înălțimii, dar și brațelor realizate din PP. Baza și brațele sunt fabricate din PP, iar materialele disponibile pentru tapițerie sunt pielea și stofa.

      Not a review - by
      InStock
      Scaun directorial negru 5402 - 1
      Scaun directorial negru 5402 - 1
        2.014,05 RON

        Scaun directorial negru 5402

        5402 negru 5402 negru
        Modelul 5402 este un fotoliu directorial, cu un aspect interesant și un grad de confort ridicat. Oferă siguranță și durabilitate. Mecanismul este oscilant, iar brațele și acoperitoarele bazei sunt montate din lemn lăcuit. Nuanța acestora poate fi aleasă.
        Not a review - by
        InStock
        Scaun birou executiv Sapphire PDH - 1
        Scaun birou executiv Sapphire PDH - 1
          2.479,83 RON

          Scaun birou executiv Sapphire PDH

          Sapphire pdh crem Sapphire pdh crem

          Ce caracteristici trebuie să aibă un scaun profesional de birou? În primul rând, trebuie să fie ergonomic, dar este necesar să aibă un spătar reglabil, tetieră și brațe. Scaunul 2410 Sapphire PDH poate să vă ofere toți acești factori. Modelul, în afară de trăsăturile înșiruite, dispune și de mecanism sincron, de șezut cu translație, iar baza este din polipropilenă. Opțional, se pot comanda brațe și suport pentru haină. La cerere, baza din PP poate fi schimbată cu metal cromat.

          Not a review - by
          InStock
          Scaun directorial Stilo gri - 1
          Scaun directorial Stilo gri - 1
            920,39 RON

            Scaun directorial Stilo gri

            Stilo gri Stilo gri

            Scaunul Stilo este o alegere extraordinară, deoarece se diferențiază de majoritatea produselor prin aspectul său modern. Design-ul sofisticat se îmbină cu un grad de confort ridicat, datorită elementelor de calitate superioară. Se potrivește perfect cu orice tip de birou.

            Not a review - by
            InStock
            Scaun directorial Texas negru - 1
            Scaun directorial Texas negru - 1
              886,30 RON

              Scaun directorial Texas negru

              Texas negru Texas negru

              Scaunul ergonomic rotativ Texas este ideal atât pentru birouri, cât și pentru săli de conferință. Baza acestui model este realizat din metal cromat, iar șezutul și spătarul sunt tapițate cu material textil. Produsul dispune de mecanism multibloc. Brațele de PP oferă și ele un plus de confort.

              Not a review - by
              InStock
              Scaun birou executiv Ipsilon PDH grey - 1
              Scaun birou executiv Ipsilon PDH grey - 1
                1.461,81 RON

                Scaun birou executiv Ipsilon PDH grey

                ipsilon pdh grey ipsilon pdh grey
                Scaun ergonomic rotativ cu tetieră fixă, mecanism multibloc cu 1 manetă, spătar înalt, tapițat cu mesh negru și suport lombar reglabil, șezut tapițat, bază polipropilenă 690 mm, role nylon. 
                Not a review - by
                InStock
                Scaun Legend albastru - 1
                Scaun Legend albastru - 1
                  853,27 RON

                  Scaun Legend albastru

                  Legend albastru Legend albastru

                  Interiorul unei săli de conferințe sau al unui birou trebuie să inspire eleganță și să reflecte credibilitate. Fotoliul directorial Legend este o alegere excelentă, iar orele petrecute la birou vor trece și mai repede. Sigur veți remarca după folosirea acestui model că senzația de oboseală fizică s-a redus.