Covoare personalizate

        

Comenzile pentru covoare personalizate sunt considerate drept comenzi speciale. Covoarele se pot lucra pe diferite culori in limita portofoliului detinut de fabricile partenere. 

Va oferim posibilitatea de a propune un model si de a alege dimensiunile si culorile acestuia. Latimea maxima pentru un covor poate fi de 4 metri. 

Materialul pe care comanda dumneavoastra speciala se poate lucra, este lana sau sintetic. Acest lucru se va stabili impreuna cu un consultant dedicat proiectului dumneavoastra in functie de culori, necesitati trafic, desen, buget.

Dupa preluarea tuturor informatiilor necesare in vederea realizarii comenzii speciale, aceasta se trimite catre fabrica de covoare partenera in vederea realizarii desenului in departamentul de creatie. Dupa realizarea lui, este trimis catre dumneavoastra pentru aprobare. 

Toate comenzile sunt tesute pe razboaie mecanice, iar termenul de executie si livrare a comenzii este intre 30 si 60 de zile, in functie de culorile alese, complexitatea desenului solicitat si programul de tesere al fabricii.

Pentru alocarea unui consultat din cadrul departamentului de comenzi covoare personalizate, va invitam sa contactati relatii clienti Startdecor la numarul de telefon 0755 065 915. 

Covoare personalizate

Ne cerem scuze pentru neplaceri

Cauta din nou produsul dorit