Termeni şi condiţii

Cumpararea produselor sau simpla vizitare a acestui site, aduce de la sine acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" nu sunteti nevoit sa folositi acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Magazinul online www.startdecor.ro este operat de SC EDYMAR TOTAL SERV SRL, RO30978917, cu sediul pe Cuza Voda Nr 20, Aiud, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J1/862/2012.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de articolul ce-l prezinta. 
Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra ca utilizator al contului
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Comanda de la Startdecor.ro
Puteti face o comanda prin comanda din clik pe poza, apoi completare formular comanda,  sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o confirmare a comenzii a disponibilitatii in stoc a produselor si detalii asupra termenului de livrare telefonic.

Comenzile sunt confirmate telefonic, in imposibilitatea confirmarii telefonice sau in scris la termenul de 3 zile ne rezervam dreptul de a anula comanda.Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. 

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sau sms sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

Refuzarea unei comenzi
Pentru refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email sau telefonic de motivul refuzului. 
Vom putea refuza comanda dumneavoastra daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat
- comanda nu a fost confirmata in termen de 3 zile
- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar.
- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc)

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi . Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile.

Clientii Startdecor.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 15 zile fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat. Startdecor.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Pentru returnarea contravalorii produselor, este necesar ca acestea sa ajunga in stare intacta asa cum au si parasit punctul de livrare aferent societatii noastre.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN PREALABIL. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsele la comandă (TRAVERSELE) din care se taie la metru, conform legislatiei, nu intra in categoria produselor care se pot returna de către cumpărător.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Copyright
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC Edymar Total Serv SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. 
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.