Idei de amenajare a bucatariei

Decoratiuni

Bucataria – Locul magic al casei tale

 

Trasaturile clasice ale acestei bucatarii, frumusetea obiectelor, modul in care designul este pus in valoare de lumina care patrunde pe fereastra sau pe care o ofera regia de lumini, toate raspandesc un aer de sarbatoare. Astfel ca nu intamplator devine locul cel mai potrivit pentru cine festive sau petrecerea unor moment deosebite. Importanta acordata calitatii sub toate aspectele sale : conceptie, material, executie, se observa foarte bine in fiecare detaliu, de la decorul peretilor si pana la manerele usilor. Stralucitoare, luminoasa, ordonata  si dotata professional, acest loc magic caruia ii spunem : bucatarie ne cucereste prin calitatile practice si estetice.

Bucataria este poate cea mai personala dintre toate camerele casei tale. Cand demarezi un proiect de amenajare sau reamenajare a acesteia ar trebui sa ai in vedere lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine, si mai putin impresia pe care rezultatul o produce asupra celorlalti.

 amenajarea bucatariei

 

Corpurile inalte de mobilier, lacuite si decorate cu ornamente neoclasice, laminate de elegante aplice cu abajur, sunt demne de orice interior de lux. Designul este foarte bine gandit astfel incat sa permita deschiderea catre living si asimilarea fireasca a acestui spatiu cu activitatile sale specifice.

 

Pentru toti cei ce apreciaza adevarata valoare a spatiului bucatariei si nu fac rabat de la nimic atunci cand vine vorba de decorarea cu gust a acestui spatiu va invitam sa vizitati catalogul startdecor.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate.