Covoare pentru copii - colectia 2019- 2020

Decoratiuni

De ce tu si copiii tai veti iubi colectia Startdecor KIDS - Covoare pentru copii?

Este ceva atât de special pentru un covor, cald și primitor, cu diverse personaje care vor anima camera copiilor tai.

Micutul tău are nevoie de o suprafață mai moale pentru a cobori din patut atunci cand invata sa mearga sau in timp ce se joaca si cine știe, poate va face chiar si primii pasi pe acest covor minunat.

 

Covoarele din colectia de copii Startdecor, sunt realizate prin tesere la un tip de razboi mecanic, apoi sunt revizuite in cel mai mic amanunt de catre tehnicieni.

Minunatele noastre covoare KIDS

Covoarele Startdecor Kids sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi tuturor grădinițelor, camerelor și locurilor de joacă. Colecția KIDS începe de la o dimensiune mică de 080 x 150 cm și merge până la 200 x 300 , ceea ce este perfect dacă doriți să acoperiți o suprafață mare de podea. Alte dimensiuni includ 120 X 170', 160 X 230.

 

Dacă doriți un covor cu adevărat plin de culoare pentru dormitorul copilului dvs.,va oferim o gama larga de culori pline de energie, cat si diverse personaje animate sau imagini sportive. Există o mulțime de nuanțe, astfel încât acest covor se va potrivi cu cele mai multe decoruri.

 

 

Puteți merge, de asemenea, pentru un anumit fundal pentru a completa schema de culori. Fetele fetelor vor iubi covorul roz cu motivele printesei si inimii, iar baietii se vor da in vant dupa covorul cu teren de fotbal.

 

Orice model din colectia de covoare de copii Startdecor ai alege, suntem siguri de reusita sa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate.