Sfaturi practice in alegerea traverselor pentru hol

Decoratiuni

 

Traverse hol - Invata cum sa alegi modelul potrivit

 

Rolele de traversa ajung in showroom-urile Startdecor la dimensiuni de 25 sau 30 ml si diverse latimi disponibile. Dupa expunerea catre vanzare, ele se pot comercializa la orice lungime, in functie de pasii prezantati mai jos. Primul pasMăsurați lățimea holului. Cele mai multe holuri sunt de aproximativ 3m lățime. Am descoperit că lățimea de 2'3 "este o lățime confortabilă pentru un hol atât de larg, ceea ce vă va lăsa să vedeți pe fiecare parte aproximativ 4-5 cm de podea.Pasul 2.

Alegeti modelul potrivit.

In functie de alte piese din decorul locuintei, se alege culoare si modelul traversei dumneavoastra, asa incat sa creati o simetrie in design-ul sau. 

Pasul 3. 

Alege materialul. 

Traversele pot fi din material sintetic care se imparte in doua categorii, respectiv polipropilena sau BCF si material de lana. Alegerea se face in functie de perioada la care v-ati gandit sa il pastrati si bugetul alocat. Despre avantajele si dezavantajele acestora vom vorbi mai pe larg intr-un alt articol.

In final, nu ne ramane decat sa va invitam in magazinul nostru virtual unde veti avea parte de consultanta si o diversitate mare de 
modele sintetice sau de lana pe gustul fiecarui client.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate.