Impodobirea bradului de Craciun. Idei de la Startdecor

Decoratiuni

Decorarea unui brad de Crăciun

Secretul decorării unui brad frumos de Crăciun este simplu:

Stilul în straturi - Obțineți mai multe dintre cele mai bune sfaturi ale editorului nostru pentru decorarea pomului de Crăciun cu ajutorul acestor instrucțiuni pas cu pas. Unul dintre cele mai bune lucruri despre sezonul de Craciun este vanatoarea bradului perfect de Craciun si bineinteles decorarea acestuia. Decorarea unui pom de Crăciun este o tradiție onorată în multe gospodării, chiar dacă decorarea pomului de Crăciun, așa cum o știm, nu a câștigat popularitate până la sfârșitul secolului al XIX-lea. decorațiile timpurii au fost în cea mai mare parte ornamente de casă și ghirlande de popcorn vopsite în culori vii, dar decorațiile de astăzi includ totul, de la ornamentele de suveniruri și meșteșugurile copiilor manufacturate până la o mulțime de lumini clipește. Nu esti sigur cum vrei sa-ti decorezi bradul in acest an? Avem o mulțime de idei tematice de pomul de Crăciun, împreună cu idei de ornament realizate manual, care vă permit să vă atingeți personale decorul de vacanță. Odată ce v-ați găsit inspirația, urmați cei trei pași simpli ai dvs. pentru decorarea unui pom de Crăciun ca un profesionist.

Obținerea unui copac de sărbătoare orbitos nu trebuie să fie o muncă grea. Tot ce este nevoie este o înțelegere a modului în care elementele funcționează împreună și câteva sfaturi ușor de urmat de la profesioniștii noștri de decorare arbori. Desfaceți sarcina în cele trei pași de mai jos și veți sfârși cu un pom de Crăciun de invidiat Pasul 1: Luminițele copacului de Crăciun Primul pas în modul de a decora un pom de Crăciun este adăugarea luminilor. Lumini de copac vin de obicei pe verigi sau fire de sârmă albă, deși puteți găsi, de asemenea, variante negre acum, perfect dacă întâmplați un arbore de Crăciun negru. Alegeți culoarea firului care se potrivește cu arborele dvs., astfel încât firul să fie ascuns. Iluminarea pomului de Crăciun din interior va da aspectul cel mai dinamic. Începeți la baza trunchiului și lucrați în sus, împachetând luminile în jurul fiecărei ramuri majore, deplasându-vă de la trunchi la vârf și înapoi.

brad-impodobit

Iată patru tipuri populare de lumini de Crăciun pe care să le alegeți atunci când vă decorați bradul Lămpi tradiționale cu incandescență: Aceste lumini de pom de Crăciun, care vin într-o varietate de dimensiuni și culori, sunt cele mai populare tipuri de lumini de brad. Se încălzesc ramurile unui brad adevărat, care va elibera mirosul de pin în cameră.

Lămpile cu LED-uri: Aceste lămpi de pom de Crăciun sunt mai noi decât lămpile tradiționale cu incandescență și nu produc căldură. Ele sunt de obicei mai scumpe, dar sunt rezistente la flacără, rezistente la foc și sunt complet sigure pentru a decora un pom de Crăciun.

Globuri de lumină: Aceste lumini de pom de Crăciun sunt rotunde și vin în mai multe dimensiuni. Ele arata ca bilele de culoare pe copac, si in timp ce au o lumina mai mica decat mini-lumini, lumina pe care o produc se acopera o suprafata mai mare pe copac.

 

Lămpile cu bule: Aceste lămpi retro se așează direct pe membrele pomului de Crăciun. Când tubul de lichid din partea superioară a luminii se încălzește, bulele plutește în sus și în jos în interiorul tubului, asemănătoare lămpilor de lavă. Experimentați cu diferite sisteme de iluminare până când găsiți una care vă place; este bine să amestecați și să potriviți luminile. De exemplu, un fundal de lumini albe sau clare poate fi evidențiat cu fire de lumini colorate care înfășoară zonele exterioare ale copacului.

Pasul 2: Adăugați Grădina de Crăciun - nu există reguli ferme pentru decorarea unui pom de Crăciun atunci când vine vorba de draping garland. Pentru a evita suflarea ramurilor dintre firele de ghirlandă strânse, începeți din vârful copacului și creșteți încet cantitatea de ghirlande dintre fiecare val, pe măsură ce lucrați în jos pe ramuri. Planificați să folosiți aproximativ două fire de ghirlandă pentru fiecare picior vertical de copac. Pentru a evita un aspect plin pe copacul dvs., decorați pomul de Crăciun cu o varietate de ghirlande de la simplu la fantezie. Ghirlandele subțiri, cu margele, arătau cel mai bine din ramură în sucursală; hârtie mai groasă, panglică sau ghirlande de folie arata cel mai bine înfășurată în jurul întregului copac. Panglica este, de asemenea, o alternativă populară la o ghirlandă. Împingeți cu bandă largă, modelată în jurul întregului arbore în benzi orizontale. Pentru a adăuga interes, încercați să faceți arcuri mari din panglică similară și să le folosiți pentru a decora ramurile brazilor. Pentru a o amplifica, utilizați panglica verticală pe brad, creând curenți de panglică din vârful pomului spre bază, prinzând capetele de sub vârful lui și asigurându-vă în jurul trunchiului de la bază.

Pasul 3: Așezați ornamentele de pom Ultimul pas în decorarea copacului dvs. este să vă atârnați ornamentele de Crăciun. Iată ghidul nostru rapid pentru aranjarea ornamentelor: Pentru a afișa ornamentele preferate, plasați-le mai întâi în pozițiile prime pe copac. Apoi, atârnați ornamentele mai mari, distanțându-le uniform în jurul lui. Completați în jurul acestor ornamente cu ornamente de dimensiuni medii și mici. Asigurați-vă că ați atârnat câteva ornamente mai aproape de portbagaj pentru a crea adâncime și interes.

Finalizați decorarea bradului adăugând elemente de specialitate, cum ar fi ornamentele clip-on sau ghetele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate.