13
Rated 5/5 based on 1 customer reviews
Not a review - by
Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec - 1
 • Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec - 1
 • Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec - 2
 • Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec - 3
Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec - 1
Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec - 1 Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec - 2 Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec - 3

Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec

Ceas de perete din lemn
 

Optiune deschidere colet

 

Plata ramburs la livrare

 

Suport telefonic - 0755 065 915

2021-12-06
90,00 RON
Cantitate
Disponibilitate In Stoc

Ceasurile sunt facute din rondele de lemn uscate la temperatura normala intr-un timp de 2-3 luni evitand astfel craparea lor.

Dupa gravare sunt tratate cu lac pe baza de apa si pictate cu vopsea acrilica.

Au un aspect natural si rustic ideal pentru cei care doresc decoratiuni naturale in jurul lor.

13
3 Produse

Referinte specifice

Reviews

Scrieți-vă propria părere

Ceas de perete din rondea de lemn gravat - Berbec

Ceas de perete din lemn

Scrieți-vă propria părere

8 alte produse in aceeasi categorie:

Not a review - by
InStock
Icoana sculptata Cina cea de Taina, rama simpla, lemn masiv, stejar, 27.5x16 cm Icoana sculptata Cina cea de Taina, rama simpla, lemn masiv, stejar, 27.5x16 cm
300,00 RON

Icoana sculptata Cina cea de Taina, rama simpla, lemn masiv, stejar, 27.5x16 cm

A-0026 A-0026 Sculptura realizata in lemn de stejar. Este inconjurata de o rama dreptunghiulara simpla, sculptata in lemnul icoanei. Icoana este protejata cu lac incolor, care pune in valoare culoarea si textura lemnului. Avand in vedere ca icoanele sunt realizate individual, in lemn masiv,  pot exista mici variatii de dimensiune, culoare si textura a lemnului, fiecare exemplar fiind unic.
Not a review - by
InStock
Icoana sculptata Sfantul Ioan Botezatorul lemn masiv, 31x23,5 cm Icoana sculptata Sfantul Ioan Botezatorul lemn masiv, 31x23,5 cm
 • La reducere!
359,00 RON

Icoana sculptata Sfantul Ioan Botezatorul lemn masiv, 31x23,5 cm

A-0029 A-0029 Sculptura realizata in lemn de cires salbatic/paltin. Este inconjurata de o rama deosebita, incheiata in arcada, bogat ornamentata, sculptata in lemnul icoanei. Icoana este protejata cu lac incolor, care pune in valoare culoarea si textura lemnului. Avand in vedere ca icoanele sunt realizate individual, in lemn masiv,  pot exista mici variatii de dimensiune, culoare si textura a lemnului, fiecare exemplar fiind unic.
Not a review - by
InStock
4 x Placi Decorative 3D, Model Aquarius, Ipsos - 1mp/Pachet
 • Numai online
139,99 RON

4 x Placi Decorative 3D, Model Aquarius, Ipsos - 1mp/Pachet

AQUARIUS AQUARIUS Placile decorative 3D din ipsos sunt concepute pentru decorarea interioara a peretelui, partial sau integral, rezultand un efect vizual placut. Fabricate din materiale si prin metode Eco-Friendly, acestea pot fi folosite in orice fel de spatiu: locuinte, hoteluri, restaurante, magazine, baruri, birouri, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau sali de evenimente. Placile decorative 3D sunt realizate din ipsos armat, ceea ce confera o textura fina, neteda,, dar in acelasi timp o duritate mare. Materialul este 100% biodegradabil asa ca nu exista nicio amprenta negativa lasata asupra mediului.
Not a review - by
InStock
4 x Placi Decorative 3D, Model Virgo, Ipsos - 1mp/Pachet 4 x Placi Decorative 3D, Model Virgo, Ipsos - 1mp/Pachet
 • Numai online
139,99 RON

4 x Placi Decorative 3D, Model Virgo, Ipsos - 1mp/Pachet

VIRGO VIRGO Placile decorative 3D din ipsos sunt concepute pentru decorarea interioara a peretelui, partial sau integral, rezultand un efect vizual placut. Fabricate din materiale si prin metode Eco-Friendly, acestea pot fi folosite in orice fel de spatiu: locuinte, hoteluri, restaurante, magazine, baruri, birouri, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau sali de evenimente. Placile decorative 3D sunt realizate din ipsos armat, ceea ce confera o textura fina, neteda,, dar in acelasi timp o duritate mare. Materialul este 100% biodegradabil asa ca nu exista nicio amprenta negativa lasata asupra mediului.