Despre noi

Noi am visat la cel mai special decor și ne-am propus să-l transformăm în realitate. Startdecor.ro este fondat în 2015 dintr-o societate tanara si ambitioasa care activeaza in mai multe ramuri ale comertului online si offline romanesc incepand cu anul 2012.

Am pornit la drum cu misiunea să fim cei mai buni în ceea ce facem. Am învățat din mers tot ce ne-a trebuit și-am trecut peste  și nereușite pentru a deveni experți in amenajarea locuintei tale.

Cu designeri tineri  și cu eforturi unite ne dorim ca Startdecor.ro să devina un necesar oricarei persoane care isi doreste o schimbare in viata si in casa sa.

Viziunea noastră a fost construită din pasiunea pentru lucrurile bine facute si cuvantul frumos. Ne dorim prin munca noastra sa aducem in casa fiecaruia cate putin din acest frumos care noi il vedem.

Pe langa divizia de consultanta, Startdecor.ro doreste prin colaborarea cu furnizorii de top din industria amenajarii locuintelor precum fabrica de covoare Floare Carpet din Republica din Chisinau-Republica Moldova, fabrica de covoare Incov Alba Iulia, sau producatorul de seminee electrice Classic Flame sa aduca in casele clientilor sai cate putin din viziunea noastra asupra elegantei si stilului unei locuinte. 

 


Echipa noastra

 • Adrian Moga

  Consultant Vanzari - Dezvoltarea abilitatilor de vanzare nu este un task, ci un stil de viata.

 • Marcela Ocneanu

  Analist Financiar - Un economist este un expert care va şti mâine de ce lucrurile prezise de el ieri nu s-au întâmplat azi.

 • our_team_2.jpg

  Ileana Popa

  Buyer - Responsabil achizitii si calitate produse.

 • Augustin Popescu

  Manipulator - Coletele dumneavoastra sunt pe maini bune.